دکتر مصطفی کواکبیان در بومهن:

برخی به مجلس رفتند و به امانت رای مردم خیانت کردند

مشکل اقتصاد امروزه این است که فساد به صورت سیستماتیک انجام می شود
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۰۳
Share/Save/Bookmark
 
دکتر مصطفی کواکبیان گفت: مشکل اقتصاد امروزه این است که فساد به صورت سیستماتیک انجام می شود و مجلس باید اولویتش مبارزه با این مسئله باشد.
دکتر مصطفی کواکبیان گفت: مشکل اقتصاد امروزه این است که فساد به صورت سیستماتیک انجام می شود و مجلس باید اولویتش مبارزه با این مسئله باشد.
به گزارش پایگاه خبری فریادگر، دبیر کل حزب مردم سالاری و نامزد انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در جمع مدرم بومهن در ابتدا با توجه به ایام فاطمه گفت: در یک حدیث قدسی خداوند به پیامبر می فرماید: «يـا أَحْمَدُ! لَوْلاکَ لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاکَ، وَ لَوْلا عَلِىٌّ لَما خَلَقْتُکَ، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکُما» ای پیامبر اگر تو نبودى، جهان را نمى‏آفريدم و اگر على نبود، تو را، و اگر فاطمه نبود، من شما دو نفر را نمى‏آفريدم. یعنی رمز و راز خلقت هستی وجود حضرت زهرا است. البته ما معتقدیم که اینها واسطه های فیض اند. ما در روایت داریم که اگر وجود مقدس آقا امام زمان نبود زمین اهلش را فرو می داد یعنی چون امام زمان وجود دارد ماها از خلقت خالق مطلق بهره مند هستیم. امامان معصوم هم اینچنین اند و چه بدبخت اند کسانی که منکر آنها می شوند.
وی افزود: بیست شماره از روزنامه های داعش منتشر شده است که حقیقتا وقتی که آنها را مطالعه می کنید متوجه می شوید که اینها چقدر بدبختند. ما چنیدن نوع سلفی و وهابی داریم، بعضی از این ها فتوا می دهند که اگر کسی 7 شیعه را سر ببرد به بهشت می رود. داعشی ها از همه این گروه ها بدترند. معتقدند که هر حکومتی از شیعیان در هرکجای از دنیا شکل بگیرد باید با آنها جنگید. دوستان برخی ها می گویند که چرا ما در سوریه با داعش می جنگیم. باید بگویم که اگر ما در سوریه با داعش درگیر نشویم باید در همین بومهن با آنها درگیر بشویم.
کواکبیان در ادامه با اشاره به جایگاه و نقش امامت و ولایت در نزد ما شیعیان و جایگاه پیامبر به عنوان بالاترین موجود بشریت گفت: ما وجود پیامبر را بلاترین مرتبه از بشریت می دانیم و خود پیامبر می گوید که من شهرعلمم و علی درب آن. درصورتیکه بعضی از سلفی های عربستان ما را کافر و غیره می خوانند و درواقع باید بگویم که ذهن این افراد به این صورت شکل گرفته است.
وی در ادامه عنوان کرد: قرآن در آیه 124 سوره احزاب می فرماید: ما امانتی را به زمین، آسمان، کوهها و...عرضه کردیم همه سر باز زدند اما انسان این امانت را پذیرفت و به دوش کشید. مرحوم علامه طباطبایی با روش خاص خودش در تفسیر المیزان که تفسیر آیه به آیه است می فرماید مفسرین تعبیرهای متفاوتی از امانت داشته اند برخی آن را عشق، برخی عقل و برخی هم آنرا محبت دانسته اند. ایشان می گوید این امانت امانت حکومت است.
دبیر کل حزب مردم سالاری افزود: علامه می فرماید در آیه 158 سوره نسا خداوند  می فرماید که این امانت چیست. خداوند به شما فرمان داده است که امانت ها را به اهلش بسپارید. جالب است که بلافاصله می فرماید بر مردم به عدالت رفتار کنید. در ادامه آیه خداوند می فرماید بهترین هدیه ای که خداوند به انسان داده است حکومت است. بنابراین تمام این مقام و منصب ها و ...چون جنبه حکومت است از نگاه ما امانت هستند. من به افرادی که رد صلاحیت شده اند بارها گفته ام که نباید نگران باشید چراکه بار امانت از دوششتان برداشته شده است.
وی در ادامه افزود: این نگاه امانت داری در اوایل انقلاب بسیار قوت داشت. اما هرچه از پیروزی انقلاب دورتر شدیم این نگاه کم رنگ تر می شود. نگاه ما به مجلس اینگونه است اگر به ما رای دهید ما را امانتدار خودتان کرده اید که در آن زمان باید به فکر آن باشیم. امام علی (ع) به اشعث می فرمایند: «اشعث این حکومت یک لقمه چرب و لذیذ نیست بلکه یک امانت بر دوش توست». پس ای وای بر افرادی که به مجلس رفتند و به این امانت خیانت کردند و خودشان را فروختند. من همانطور که بارها گفته ام در مجلس هشتم سه نوع پول دیدم که بین برخی از نمایندگان توزیع شد. مجلس ناپاک نمی تواند دولت ناپاک را نظارت بکند.
کواکبیان در ادامه با اشاره به اینکه امام(ره) می گفت که مجلس در راس امور است اما احمدی نژاد گفت مجلس در راس امور نیست. باید پرسید که چرا وکلای مردم در راس امور نباید باشند؟ گفت: امام فرمود مجلس عصاره ملت است و عصاره و تجلی ملت باید در راس امور باشند. اما آقای احمدی نژاد گفت که این در راس امور نیست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برنامه های متعددی درباره مسائل مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی در نظر گرفته شده است گفت: برنامه ششم پنج ساله را مجلس دهم قرار است تدوین و تهیه کند که امیدوارم ما بتوانیم در آن برنامه مشکلات مردم را لحاظ کنیم. نماینده باید در میان مردم باشد تا درد مردم را بداند و بنا به همین ضرورت اگر بنده رای بیاورم درهمین بومهن دفتری خواهم زد که با مردم در ارتباط باشم و دردشان را بدانم. خیلی از نمایندگان کنونی اصلا مسائل مردم را نمی دانند. به فرض مثال اکنون کدام خانواده است که یک نفر تحصیل کرده بیکار نداشته باشد؟
استاد دانشگاه علامه گفت: آمارها می گویند که 11میلیون نفر حاشیه نشین داریم که نه از بهداشت و نه از آموزش و...مناسبی برخوردارند. 9 میلیون دختر دم بخت داریم، 5.5 میلیون بیکار و دو و نیم میلیون معتاد داریم. باید بگویم که انقلاب و نظام دستاوردهای بسیار خوبی داشته اما این آمارها نشان می دهد که علیرغم آن دستاوردها باز در زیر پوست شهر چه اتفاق هایی می افتد. نمایندگان مجلس برای آن مسائل چکار کرده اند؟ سه دوره در مجلس جا خوش کرده اند چه گلی به سر این مردم زده اند که باز هم می خواهند بروند؟
وی افزود: حتی اگر به دولت ها هم کاری نداشته باشیم اما این مجلس است که ریل گذار برنامه هاست و قانون گذاری می کند. این مجلس است که باید برکارهای دولت نظارت کند. البته بخشی از این مسائل به خود ما مردم هم برمی گردد چرا که ما از نمایندگانمان بعد از انتخاب شدن هیچ نمی خواهیم درصورتیکه مردم باید نماینده شان را مواخذه کنند. هرچند در کشور ما انتخابات زودرس وجود ندارد که نماینده ای را تغییر داد و یک نماینده وقتی انتخاب شد تا پایان دوره حضور دارد و باید آن راتحمل کرد. در این صورت باید حواسمان باشد که چه فردی را انتخاب می کنیم.
این استاد دانشگاه گفت: در جامعه ای که باید لطف و صفا و امنیت اصل باشد یک مورد از مسائلی مانند اسید پاشی هم در آن زیاد است و اصلا این موارد نباید در این جامعه باشد. مجلس از کنار این مسائل نباید به راحتی بگذرد، باید حداقل یک کمیته حقیقت یاب تشکیل می شد و مسئله را بررسی می کرد. در جریان شهادت شیخ نمر شبانه سه اتوبوس آدم را نمی دانم کجا آوردند و به سفارت عربستان حمله کردند و بهترین فرصت را از ما گرفتند. باید توجه کرد که پشتوانه این افراد همین نمایندگانی هستند که اکنون هستند.
وی در ادامه تاکید کرد: در مسائل اقتصادی، اولویت ما رونق اقتصادی، رشد سرمایه گذاری و حمایت از کارآفرینی وتولید است. بیشتر نگاه ما به داخل کشور است درصورتیکه دولت قبلی به جای اینکه برای خودمان ایجاد اشتغال کند برای کارگران چینی ایجاد اشتغال می کرد.
کواکبیان در ادامه با اشاره به اینکه بعضی افراد از دولت انتقاد می کنند که چرا هواپیما خریداری کرده اند گفت: هواپیما خریدن که بد نیست چرا که اساسا یکی از زیرساخت های گردشگری حمل و نقل راحت و ایمن است. با هواپیمایی که 30 سال کار کرده است که نمی توان گردشگری را رونق داد.
وی گفت: دوستان، هم میهنان اگر می خواهید این مشکلات به قوت خود باقی بمانند و حل نشوند به پای صندوق رای نیایید و اگر هم می خواهید که باقی بمانند بیایید و به همین افرادی که اکنون هستند رای بدهید. اما اگر می خواهید تغییر اساسی رخ بدهد بیایید و به دیگران هم سفارش کنید که بیایند و همانطور که بارها گفته ام که اسفند ماه ماه خانه تکانی است، پس بیایید و با هم مجلس را خانه تکانی کنیم و به همه یعنی 46 نفر دو لیست مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رای بدهید. چراکه بزرگترین اقلیت نهایتا مانع مصوبات بشود و خودش نمی تواند کاری بکند.
کواکبیان تاکید کرد: حواسمان باشد که حضورمان در این دوره بسیار مهم است، چرا که اگر ما می رویم و با 6 کشور قدرتمند دنیا مذاکره می کنیم به واسطه قدرت و حمایت این مردم است. اگر امروزه رئیس جمهور به کشورهای اروپایی سفر می کند به پشتوانه و قدرت این مردم است وگرنه دولت و مجلس به خودی خود هیچ نیستند.
وی گفت: به کسانی رای بدهید که شجاع، دلسوز، خادم، متعهد، متخصص و دردمردم دان باشند. خوشبختانه برجام این روزها دارد به نتیجه می رسد و ما برای کمک به خلق برجام دوم در حل مسائل اقتصادی، سیاسی و...گام دوم را برمی داریم. ما امروزه مشکل اساسی که در اقتصاد داریم بحث فساد است. فاجعه آنجاست که امروزه اختلاس به صورت سیستمی  صورت می گیرد. این بسیار خطرناک است.
دبیرکل حزب مردم سالاری افزود: درجایی گفته ام که هم وطنان ما اگر حساسیتی را که به بعضی مسایل نه چندان اصلی داشتند به مسئله فساد داشتند و اگر جامعه یک دهم آن حساسیت را نشان می داد هیچ کس جرائت نمی کرد که اختلاس کند. مردم باید نظارت عمومی داشته باشند و در برابر مسائل بی توجه نباشند. ابوذروار در مقابل نابسامانی ها بیاستیم. همانطور که به عمر خلیفه وقت گفت که اگر خلاف کنی با این شمشیر کج راستت می کنم. ما باید این را بدانیم که ارباب، مردم هستند و دولتمردان و نمایندگان و حاکمان نوکران مردم هستند.
وی درادامه با اشاره به اینکه امر به معروف به بیرون آمدن موی سر یک دختر فقط نیست گفت: گشت های متعدد ارشاد و... نباید فقط مربوط به موی دختر باشد و فقط به این موارد گیر بدهد. بلکه امر به معروف و نهی از منکر به این معنی است که ضعیفترین افراد جامعه بتوانند در برابر قوی ترین حاکم بیاستند و حقشان را مطالبه کنند.
کواکبیان در پایان با اشاره به اینکه در این مجلس ما افرادی مانند مدرس می خواهیم گفت: ما افرادی مانند مدرس می خواهیم که به ملت وابسته باشند نه وابسته به قدرت و ثروت. لذا دوستان ما از جنس خودتان هستیم کمک کنید تا در خدمت شما باشیم و انشاالله یک انتخابات بی حاشیه و پرشکوه داشته باشیم
کد مطلب: 147