کواکبيان در همايش مناطق حزب مردم‌سالاري تهران؛

مجلس پاک، ضد فساد و در راس امور مي‌خواهيم

تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۰:۲۰
Share/Save/Bookmark
 
همايش دبيران مناطق حزب مردم‌سالاري در تهران با حضور دبيرکل اين حزب و جمعي از اعضاي شوراي مرکزي و حجت‌الاسلام مرتضي اشراقي نوه امام خميني(ره) در سالن اجتماعات اين حزب برگزار شد.
در ابتدا امير پويان رفيع شاد، دبير حزب مردم‌سالاري تهران بزرگ ضمن عرض خيرمقدم اعلام کرد: ايجاد نهادهاي مدني و احزاب يکي از بزرگترين دستاوردهاي بشريت براي توسعه و مشارکت ‌مردمي است. حضور مردم در اين نهادها و احزاب است که به آنها براي رسيدن به خرد جمعي، کم کردن نقص‌ها و کاستي‌ها و همچنين افزايش ارزش‌هاي انساني کمک مي‌کند.
دبير حزب مردم‌سالاري تهران بزرگ با اشاره به تعامل مردم با نمايندگان اصلاح‌طلب گفت: نمايندگان اصلاح‌طلب با حاضر شدن در جامعه و تعامل با بدنه و اعضاي جامعه به مشکلات عيني و نيازهاي واقعي مناطق آگاهي کاملي پيدا مي‌کنند.
وي ادامه داد: در برنامه‌هاي انتخاباتي نامزدهاي اصلاح‌طلب اين اقدام گنجانده شده است که در ارتباط با مردم باشند تا هيچگاه احساس نکنند که کساني که با مسايل و مشکلاتشان آشنا نيستند، به مجلس راه پيدا مي‌کنند.
پويان رفيع شاد درمورد نماينده‌هاي مجلس آتي گفت: مردم بايد مطمئن باشند کساني به مجلس راه پيدا مي‌کنند که نگران مشکلات و به دنبال راه حلي براي درمان دردهاي آنان هستند.
آرش حبيبي، عضو شوراي مرکزي حزب مردم‌سالاري در ادامه اين همايش گفت: خوشحالم دبيران مناطق تهران با اين اشتياق در اين همايش شرکت کردند و اين نشان دهنده اين است که افراد به موضوعات اجتماعي و سياسي بسيار علاقمند هستند.
وي با اشاره به سابقه فعاليت حزب مردم‌سالاري بيان کرد: در رابطه با حزب مردم‌سالاري بايد به خاطر داشته باشيم که اين حزب حدود 15 سال است که فعاليت خود را آغاز کرده و در طول اين مدت يک روند ثابت را از ابتدا تاکنون طي کرده است.اين عضو دفتر سياسي حزب مردم‌سالاري افزود؛ يکي از اصول اساسي و هميشگي حزب مردم‌سالاري حرکت يکنواخت و داشتن يک آهنگ يکسان و اعتدالگرايانه بوده که علي‌رغم مخالفت‌ها و طوفان‌هاي موجود در جريان‌هاي سياسي و شرايطي که براي گروه‌هاي اصلاح‌طلب از زمان دولت سازندگي آيت‌الله ‌هاشمي ‌تا دوره اخير پيش آمد، نشان داد که يک برنامه جامع مي‌تواند حزب را براي رسيدن به اهدافش که همان کمک به مردم است، ياري دهد.



وي ادامه داد: هرچند دبير کل اين حزب بدون هيچ رانت و پيشتيباني دولتي و تنها با پشتيباني نيروهاي مخلص در سراسر کشور توانسته يک چنين تشکيلاتي را ايجاد کند و اين تشکيلات امروز به عنوان پشتوانه جريان اصلاح‌طلبي در تشکل‌هاي مردم نهاد، پرچم مردم‌سالاري را بالا گرفته است؛ اما اميدواريم ايجاد يک جامعه مدني منسجم و مجلس مناسب براي مطالبات مردم که شعار اصلاح‌طلبان واقعي بوده است را در اين دوره از انتخابات محقق کنيم. وي در ادامه بيان کرد: اما دکتر کواکبيان تک صدايي بود که در مجلس هشتم، شعار زنده‌باد اصلاحات واقعي را در آن فضا ايجاد کرد.
وي درباره شعار حزب مردم‌سالاري گفت: در اين دوره از انتخابات شعار حزب مردم‌سالاري مجلس پاک، ضد فساد و در راس امور‌ است، اميدواريم که با ورود چهره‌هاي مدرس‌گونه و با صداي بلند و رسا از حقوق ملت دفاع کنند.عضو شوراي مرکزي حزب مردم‌سالاري گفت: اميدواريم در انتخابات اخير، مردم حضور پررنگي داشته باشند. اول حضور حداکثري مردم براي ما اهميت دارد و سپس انتخاب اصلح. حزب وظيفه سنگيني را در چند روز اخير برعهده دارد و سوژه مبارزه با فساد را به عنوان اولويت رد يا تاييد صلاحيت کانديداها گذاشته است.
دکتر کواکبيان، دبيرکل حزب مردم‌سالاري ضمن تشکر از حزب تهران و حجت‌الاسلام اشراقي نوه امام راحل گفت: اين ملت، ملت بزرگي است ولي مجالس ما در شان و منزلت اين ملت ظاهر نشده‌اند يعني مجلسي که امام فرمود بايد در راس امور باشد، مجلس هشتم و نهم نبايد اجازه مي‌داد چنين اختلاس‌هاي کلاني در کشور ايجاد شود و اين فسادهاي اقتصادي کلان که من به عنوان يک فرد مسلمان و خانواده شهيد شرم دارم آنها را بيان کنم در کشور اسلامي‌بوجود بيايد.
وي در ادامه تصريح کرد: سوالي که ذهن مردم را مشغول کرده اين است که مجلس به دنبال چه بود؟ چه کرد؟ چرا مماشات کرد؟ لذا دوستان ما در حزب به دنبال ايجاد مجلس پاک و ضد فساد و راس امور هستيم تا اقتصاد کارآمد و ايران سرآمد داشته باشيم.
دکتر کواکبيان درباره مجلس گفت: مجلسيان بايد خودشان پاکدست باشند، در مجلس شاهد بوديم که پول‌هايي توزيع شد و برخي از افراد هم به هيچ عنوان خجالت نکشيدند و اين پول‌ها را دريافت کردند.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري گفت: مجلس در راس امور و فراهم آمده از الله‌اکبرهاي مردم و عصاره‌اي از فضايل ملت به تعبير امام خميني(ره) است. اينها بارمعاني خاص خود را دارد يعني کساني که به مجلس مي‌روند بايد فشرده فضيلت‌هاي مردم باشند نه اينکه بخواهند براي خودشان کار کنند براي کارچاق‌کني يا دلالي.
وي ادامه داد: ما برنامه‌هايي داريم در مناطق شهر ري، شهرستان اسلام شهر، پرديس، بومهن، لواسانات و شميرانات و 18 منطقه ديگر که به 5 پهنه تقسيم شده‌اند. ما در خدمت پهنه جنوب در مسجد قمر بني‌هاشم، بوديم. براي اين شب جمعه در شبستان شهر ري يا اسلامشهر خواهيم بود. همچنين جلسات ما هر سه‌شنبه ساعت 7:30 شب برگزار مي‌شود.
دکتر کواکبيان درباره اعتدال حزب مردم‌سالاري گفت: چند نکته مهم درباره حزب مردم‌سالاري وجود دارد و واقعيت اين است که حزب مردم‌سالاري هميشه وضعيت تعادل داشته است. من همواره در مناظره‌ها گفتم که تنها راه برون رفت از اين وضعيت کنوني اعتدال است.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري درباره انتخابات گذشته گفت: حزب ما هيچوقت با صندوق‌هاي انتخاباتي قهر نبود، زماني به ما مي‌گفتند که چرا قصد ليست دادن داريد ليست ما در آن زمان خيلي ناقص بود. در آن سال برخي اصولگرايان معتدل نيز در ليست قرار داشتند که به مجلس رفتند و جاي خوشحالي است که هيچکسي هم اکنون با انتخابات قهر نيست.
دکتر کواکبيان به تاريخ حضور حزب مردم‌سالاري در مجلس اشاره کرد و گفت: مشکلي که در مجلس هشتم به دليل اختلاف نظر براي ما پيش آمد خوشبختانه هم‌اکنون برطرف شده و اميدواريم همه اصلاح‌طلبان در يک سمت و سو حرکت ‌کنند و يک ليست سراسري براي کل کشور داشته باشيم.
وي ادامه داد: در حال حاضر کسي تندروي و اختلافي ندارد و آسيب شناسي‌ها شناخته شده و رفع شده و من مطمئنم که اگر مردم بالاي 70 درصد به پاي صندوق‌هاي راي بيايند ما اکثريت کرسي‌ها را خواهيم داشت .
وي ادامه داد: اين روش اعتدال يک روش هميشگي بوده و ما هميشه بيان کرده‌ايم که اگر راهي براي تحول کشور وجود داشته باشد از طريق همين صندوق‌هاي انتخاباتي است، اصلاحاتي که ما مد نظر داريم در چارچوب قوانين نظام است. به نظر ما اين نابساماني‌هايي که وجود دارد بايد تغيير پيدا کند و درست شود و براي حفظ نظام اين تغييرات لازم است.
دکتر کواکبيان گفت: ما هم‌اکنون تکليف داريم که مردم را به مشارکت گسترده در انتخابات تشويق کنيم. توکل ما به خداوند هست به نظر من کسي که براي نامزدي انتخابات مي‌آيد تنها بايد براي رضاي خداوند باشد.
وي تصريح کرد: مشکلاتي که در کشور ما وجود دارد گسترده است که مجلس با يک برنامه‌ريزي مي‌تواند آن را رفع کند البته در کشور شيوع زيادي دارد وجود بيش از 10 ميليون جوان آماده ازدواج، 5/4 ميليون بيکار، چند ميليون معتاد که البته 60 درصد اين افراد سنشان کمتر از 35 است. 240 هزار زنداني در کشور وجود دارد که ما بايد زندان‌زدايي کنيم.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري درباره پرونده‌هاي قضايي در کشور گفت: ژاپن 180 ميليون نفر جمعيت دارد ولي سالانه 300 هزار ورودي پرونده به دستگاه قضايي دارند اما ما 80 ميليون نفر جمعيت داريم و سالانه 9 ميليون پرونده داريم يعني از هر 10 نفر يک نفر در دستگاه قضايي پرونده دارد.
وي ادامه داد: من معتقدم بسياري از اين مسايل را مجلسي که بايد در راس امور باشد حل کند و در همين راستا، امام راحل بيان مي‌کند که در مجلس بايد کساني حضور داشته باشند که درد استضعاف را کشيده باشند.
دکتر کواکبيان درمورد نامه‌هايي که به روزنامه مي‌رسد، گفت: نامه‌هايي به روزنامه‌ مردم‌سالاري فرستاده مي‌شود که افراد تحصيل کرده از بيکاري مي‌نالند.
وي درمورد حضور نوه امام در انتخابات گفت: من اميدوارم يادگار امام، حاج سيد حسن آقا نيز تاييد شوند و ما با اشتياق و شوقي مطلوب‌تر در انتخابات شرکت کنيم واقعيت اين است که من به عنوان يک فرد کوچک به خانواده امام، رفتار و کردار امام خميني(ره) و غيره اعتقاد راسخ دارم و درسي که در دانشگاه سالهاست تدريس مي‌کنم، بحث انديشه‌هاي سياسي امام خميني(ره) است.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري ادامه داد: اگر ما مي‌گوييم که مکتب ولايت فقيه را قبول داريم، ولايت فقيه را امام خميني(ره) به ما آموختند و اين افتخار ما است که براساس ميراث جاودانه امام بتوانيم اين راه را ادامه بدهيم و از وجود همه افرادي که منسوب به اين بيت شريف هستند بهره بجوييم.مرتضي اشراقي، نوه امام خميني نيز با حضور در همايش مردم‌سالاري گفت: انتخابات جزو اصول اساسي جمهوري اسلامي ‌است. انتخابات حضور و به نتيجه رسيدن افکار مردم است که به صندوق‌ها مي‌ريزند و افکاري که از صندوق بيرون مي‌آيد.
وي ادامه داد: بحث ديگري که وجود دارد، بحث وحدت است و ما بايد بدانيم که وحدت خودمان را در اين مسير حفظ کنيم. براي حفظ وحدت شرايط خاصي وجود دارد که مهمترين شرطي که مطرح مي‌شود، رعايت اخلاق است. نوه امام خميني(ره) گفت: اگر روزي براي رسيدن به پيروزي اخلاق را زير پا گذاشتيم بايد بدانيد که شکست خورده‌ايم. شايد از لحاظ ظاهر پيروز شده‌ايم ولي در واقع شکست خورده‌ايم و بايد اخلاق را در هر فعاليتي مد نظر داشته باشيم. اخلاق اصل و اساس و ريشه هر جامعه‌اي است. اگر اخلاق را زير پا گذاشتيد، بدانيد که آن جامعه رو به اضمحلال مي‌رود.
نوه امام خميني در پايان گفت: اميدوارم که بحث تاييد صلاحيت‌ها به خوبي پيش برود و همانگونه که رهبر نيز فرمودند يک انتخابات پرشور را شاهد باشيم و البته لوازم خود را داشته باشد و انتخابات پرشوري نيز به وجود بيايد.
 
کد مطلب: 128