ایرج رضایی، دبیر شورای اسلامی شهر اراک مطرح کرد:

عدم رسیدگی به کمبودهای اراک در حوزه مدیریت بحران، جفا در حق شهروندان است

تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۲:۵۲
Share/Save/Bookmark
 
ایرج رضایی، دبیر شورای اسلامی شهر اراک با حضور در جلسه کمیسیون خدمات شهری که در راستای بررسی برنامه های سال آتی مدیریت بحران شهرداری برگزار شده بود، ضمن بیان این نکته که شناخت و آگاهی اولین روش مقابله با بحران است، گفت: برای آن که بتوان مدیریت بحران شهر اراک را تقویت کرد در ابتدا باید بحران های این شهر را شناسایی نمود. در سند چشم انداز توسعه بیست ساله ای که پارلمان شهری اراک آن را تهیه کرده این شهر به عنوان یکی از شهرهای امن کشور و پایگاه مقابله با بحران در مرکز ایران شناخته شده است.
رضایی ادامه داد: یکی از بحران های اصلی که از سال ها پیش شهر اراک را تهدید می کند، بحران حاشیه نشینی است. سی سال از بحران امنیتی که توسط ساکنین اراضی ولی اباد ایجاد شده بود می گذرد اما هنوز هیچ قدم مثبتی برای ساماندهی وضعیت حاشیه نشینی اراک برداشته نشده است. از سوی دیگر افزایش آمار طلاق و همچنین اعتیاد به خصوص در بانوان، نگرانی های اجتماعی بسیاری را برای شورای شهر ایجاد کرده و این امر درست نیست که بحران را فقط در امور سیل و زلزله باور داشته باشیم.

🔸وی افزود: به عنوان نماینده مردم سوال بنده این است که آیا از بحران های فعلی شهر اراک چه آن هایی که طبیعی هستند و چه آن هایی که اجتماعی می باشند، لیست برداری شده است؟ آیا امکانات اراک برای مقابله با بحران ها کفایت می کند؟ ایا کمبود بیمارستان و تخت های بستری که در دوران بحران کرونا به وضوح نمایان شده از قبل شناسایی شده بود و اقدامی برای رفع آن صورت گرفت؟

🔹عضو شورای اسلامی شهر اراک وضعیت مقابله با بحران در این شهر را بسیار ضعیف دانست و اظهار کرد: متاسفانه اراک در زمینه مقابله با بحران کاملا صفر می باشد. در شرایط فعلی رشد امکاناتی شهرداری و دولت باید دست در دست هم دهند تا کمبودها برطرف شود. 

🔸رضایی اضافه کرد: عدم رسیدگی به کمبودهای اراک در حوزه مدیریت بحران، جفا در حق شهروندان است. به نظر بنده مدیریت شهری موظف می باشد که نقاط پر خطر اراک را شناسایی نماید و براساس برنامه ای مدون، بودجه ای مشخص برای اصلاح ساختاری این نقاط مشخص کند تا رفته رفته در سالیان آتی شاهد از بین رفتن تمامی خطرات موجود باشیم.
کد مطلب: 648