کواکبیان در جمع مردم نیشابور همزمان با سالروز ورود حضرت امام رضا(ع):

حمایت از دولت روحانی برای حل مشکلات تولید و اشتغال اطاعت از منویات رهبر معظم انقلاب است

تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۲۵
Share/Save/Bookmark
 
دکتر مصطفی کواکبیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که به همراه اعضای این کمیسیون همزمان با سالروز ورود حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) به نیشابور سفر کرده بود در جمع پرشکوه مردم این شهرستان اظهار داشت: در یکی از احادیث معروف امام هشتم(ع) آمده است؛ دوست هرکس عقل اوست و دشمن او جهل و نادانی وی می‌باشد. لذا امروزه عقل و درایت اقتضا می‌کند که همگی دست به دست هم داده و مشکلات مقابل نظام جمهوری اسلامی را رفع نمائیم.
حمایت از دولت روحانی برای حل مشکلات تولید و اشتغال اطاعت از منویات رهبر معظم انقلاب است
دکتر مصطفی کواکبیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که به همراه اعضای این کمیسیون همزمان با سالروز ورود حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) به نیشابور سفر کرده بود در جمع پرشکوه مردم این شهرستان به تفصیل به تشریح حدیث سلسله الذهب پرداخت و مفهوم واقعی «وانا من شروطها» را پیروی از خط ولایت امامان معصوم(ع) و تداوم این خط نورانی در نظام ولایت فقیه دانست و اظهار داشت: در یکی از احادیث معروف امام هشتم(ع) آمده است؛ دوست هرکس عقل اوست و دشمن او جهل و نادانی وی می‌باشد. لذا امروزه عقل و درایت اقتضا می‌کند که همگی دست به دست هم داده و مشکلات مقابل نظام جمهوری اسلامی را رفع نمائیم.
وی حل مشکلات معیشتی مردم و تولید و اشتغال را به عنوان مهمترین دغدغه فعلی مسوولان دلسوز نظام دانست و اظهار داشت: در شرایطی که جهان پیرامون ما مملو از برخی توطئه‌ها و طراحی دشمنی‌ها علیه ماست، معقولانه‌ترین کار برطرف کردن مشکلات مردم به ویژه تنگناهای معیشتی و امثال آن است و باید بدانیم حمایت از دولت روحانی برای حل مشکلات تولید و اشتغال، حمایت اطاعت از منویات رهبر معظم انقلاب است.
وی در پایان با معرفی اعضای کمیسیون و قول مساعد برای رفع برخی مطالبات مردم از جمله سپرده‌گذاران کاسپین، افزود: مردم متدین و انقلابی نیشابور با گذشته‌های تاریخی درخشان خود و بزرگانی همچون عطار و خیام و فضل بن شادان نشان داده است که همواره در جهت افزایش آگاهی و ارتقای بینش گام بر می‌دارد و حدیث سلسله الذهب براساس روایات 12 هزار نفر آن را از زبان امام هشتم(ع) مرقوم نموده‌اند گواهی این مدعاست.
کد مطلب: 392