با حضور رييس خانه احزاب، استاندار و دکتر کواکبيان؛

اعضاي شوراي اجرايي دفتر نمايندگي خانه احزاب استان سمنان مشخص شدند

1 اسفند 1395 ساعت 22:36

اعضاي شوراي اجرايي دفتر نمايندگي خانه احزاب استان سمنان با حضور قدرت الله حشمتيان رييس خانه احزاب ايران از طريق برگزاري انتخابات مشخص شدند.


اعضاي شوراي اجرايي دفتر نمايندگي خانه احزاب استان سمنان با حضور قدرت الله حشمتيان رييس خانه احزاب ايران از طريق برگزاري انتخابات مشخص شدند.
اين انتخابات در سالن مديريت بحران استانداري سمنان و با حضور مسوولان کشوري و استاني و نمايندگان سه طيف اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل و اعتدال گرا برگزار شد.
با شمارش راي و اعلام نتايج آرا، احترام اردستاني و حبيب الله محقق با 16 راي و ابوالقاسم کواکبيان با 15 راي به عنوان سه عضو اصلاح طلبان در شوراي اجرايي دفتر نمايندگي خانه احزاب استان سمنان و رحمان سعادت به عنوان عضو علي البدل اين جريان انتخاب شدند.
همچنين زهرا صادقي با 16 راي، يحيي الهي با 14 راي و عبدالمجيد نصيري به عنوان منتخب اصولگرايان و حبيب نجف زاده به عنوان عضو علي البدل در شوراي اجرايي دفتر نمايندگي خانه احزاب استان سمنان انتخاب شدند.
همچنين محمدحسين حاج عليان با 18 راي، سيد محمد نجاتي با 15 راي، سعيده دباغ با 12 راي به عنوان سه عضو مستقل و اعتدال گرا و عبدالحسين نادعلي به عنوان عضو علي البدل اين جريان در شوراي اجرايي دفتر نمايندگي خانه احزاب استان سمنان انتخاب شدند.
همچنين مهدي غلامي سرخه با 11 راي به عنوان بازرس اصلي و سيد عابدين حيدري با پنج راي به عنوان علي البدل اين جريان انتخاب شدند.
شايان ذکر است در اين نشست دکتر کواکبيان به تفصيل در مورد وضعيت احزاب در ايران سخن گفت.
رييس خانه احزاب ايران در اين نشست نيز گفت: همه اعضاي احزاب مختلف فارغ از هر نوع رويکرد جناحي، بايد با يکديگر تعامل و همکاري داشته باشند.
قدرت الله حشمتيان با بيان اينکه احزاب در کشور مي توانند جامعه را به سمت وحدت پيش ببرند و از هرگونه نفاق جلوگيري کنند، تاکيد کرد: احزاب دلسوز مردم و به قانون اساسي پايبند هستند و از رهبري تبعيت مي کنند و با توجه به اين که در آستانه انتخابات هستيم نبايد بي ميلي و نفاق در جامعه پيش بيايد رييس خانه احزاب ايران با اشاره به برنامه ايجاد دفتر نمايندگي خانه احزاب در تمام کشور، گفت: تا قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 96 در تمام استان ها دفتر نمايندگي خانه احزاب راه اندازي مي شود.
حشمتيان ، با بيان اين که احزاب ضربه گير نظام هستند و از به وجود آمدن تروريسم در کشور جلوگيري مي کنند، افزود: احزاب پلي ميان دولت و مردم براي کمک و ياري به مردم در صحنه هستند و حضور احزاب و فعال در استان ها ضروري است.
رييس خانه احزاب ايران يادآور شد: احزاب مردم هستند و بي توجهي به احزاب به معني بي توجهي به مردم است، دولت نيز بايد توجه کامل به احزاب داشته باشد و در کنار احزاب باشد و امکانات در اختيار احزاب قرار دهند. حشمتيان افزود: احزاب نقش بسيار پر رنگي در انتخابات مي توانند داشته باشند و مي توانند مردم را به پاي صندوق راي بياورند و انتخابات پرشور و پرشعف داشته باشيم.
وي گفت: خانه احزاب ايران اين دوره به صورت فراکسيوني در کشور تشکيل شده است، هفت نفر اصول گرا، هفت نفر اصلاح طلب و هفت نفر مستقل و اعتدال گرا در خانه احزاب ايران حضور دارند.
وي تصريح کرد: علاوه بر اين 21 نفر عضو شوراي مرکزي، هرکدام از اين جناح ها سه نفر عضو علي البدل دارند و هيات بازرسي نيز از هر سه جريان وجود دارد. حشمتيان خاطرنشان کرد: در خانه احزاب و در کشور هر سه جريان اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل در کنار هم جمع شده اند و براي وحدت و پيشبرد اهداف مملکت اسلامي ايران با توجه به وصاياي امام خميني(ره) و رهنمودهاي مقام معظم رهبري در تلاش هستند.
وي با بيان اين که احزاب براي همه مقاطع و براي همه فصول هستند، تاکيد کرد: فعاليت احزاب فقط براي انتخابات نيست و خانه احزاب تا کنون سه همايش با موضوع هاي اقتصاد مقاومتي و مشکلات احزاب برگزار کرده است..
رييس خانه احزاب ايران ياد آور شد: دفتر نمايندگي خانه احزاب در سمنان به عنوان سومين نمايندگي خانه احزاب استان‌هاي کشور و بعد از استان هاي زنجان و يزد راه اندازي شد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان گفت: دلايل اصلي فعال و گسترده نبودن احزاب در استان ها نبود نقشه راه، ايده مشخص و مشکلات مالي و حمايتي است.
محمود قنبري هم در اين نشست افزود: يکي از اهداف و وظايف اصلي احزاب بايد ايجاد اتحاد و وحدت ميان تمام اقشار جامعه باشد و اين مهم با وجود نقشه راه مشخص به وجود مي آيد.
وي تاکيد کرد: به علت وجود بعضي تنگناها و مسايل مالي عضوگيري گسترده اي در احزاب شکل نمي گيرد و هيچ حزب فراگير در کشور به علت وجود اين مشکلات وجود ندارد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان ادامه داد: حزب ها بايد تا درون روستاها و مناطق محروم نفوذ پيدا کنند و اعضاي حزب ها بايد بر اساس نقشه حزب و با توجه به قوانين براي توسعه و پيشبرد اهداف نظام و دولت تلاش کنند.
وي يکي از راهکارهاي حل مشکل مالي احزاب را پرداخت حق عضويت توسط اعضاي حزب ها عنوان کرد و گفت: اين پرداخت حق عضويت هنوز در ايران مساله جا افتاده اي نيست.
وي گفت: حمايت‌هاي مالي زيادي در دولت هفتم و هشتم براي تقويت احزاب انجام مي شد اما در دولت نهم و دهم اين حمايت ها برداشته شد و قرار بود در بودجه 96 رديف بودجه اي براي حزب ها مشخص شود اما محقق نشد.
قنبري ادامه داد: فعاليت و اهداف احزاب منطبق بر شرايط قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران است و به طور کلي احزاب و تشکل ها آيين نامه ها و مباني اسلام را قبول دارند، دلسوز مردم هستند و به فکر کمک کردن به جامعه هستند.
وي خاطرنشان کرد: احزاب بايد در کشور پا بگيرند و رشد کنند، زيرا توسعه و رشد آن ها موجب توسعه و رشد کشور مي شود و وجود آن ها مي تواند کشور را در برابر عوامل تروريسم بيمه کند. معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان با تشبيه احزاب به اهرم اطمينان در جامعه افزود: احزاب در مسايل مختلف فرهنگي و اجتماعي مي توانند کمک دهنده دولت و مردم باشند.
در اين نشست نمايندگان طيف‌هاي اصلاح طلب، اصول گرا و مستقل و اعتدال‌گرا به بيان نظرات خود پرداختند.
رييس خانه احزاب ايران همچنين در همايش احزاب، تشکل ها و فعالان سياسي استان در سالن يادگار امام(ره) استانداري سمنان، گفت: احزاب ضربه گير نظام هستند و فعاليت آنها از فساد اقتصادي و اجتماعي در جامعه جلوگيري مي کند.
وي با تاکيد بر اينکه احزاب بايد به دليل جلوگيري از فردگرايي، ضربه گيربودن براي نظام و جلوگيري‌کننده از تروريسم در کشور تقويت شود، افزود: اگر کشور به صورت تحزب پيش برود، دولتمردان نيز از احزاب حمايت کنند در اين زمينه پيشرفت خواهيم کرد و اميدوارم در آينده فعاليت احزاب به انتخابات پرشور کمک کند.
رييس خانه احزاب ايران با بيان اينکه امام(ره) و رهبري به حزب اعتقاد داشته و دارند و آيت الله هاشمي نيز تاکيد فراواني به نهادينه شدن احزاب در جامعه داشت، با اشاره به شکل گيري احزاب مختلف در کشور پس از پيروزي انقلاب اسلامي، گفت: اکنون 256 حزب در کشور مجوز قانوني دارند و 187 حزب که داراي فعاليت بيشتري هستند در خانه احزاب عضوند.
وي ادامه داد: در اين خانه از هر سه جريان اصولگرايي، اصلاح طلبي و مستقلين و اعتدالگرايان حضور دارند و هر سال يک نفر از يک جريان به عنوان رييس خانه احزاب کشور انتخاب مي شود، در خانه احزاب هيچ کس حق ندارد که جريان ديگر را حذف کند و هر سه جريان بايد در کنار همديگر باشند و هم انديشي کنند
حشمتيان با اشاره به ارتحال آيت الله هاشمي گفت: شايد کساني باشند که صندلي هاشمي را پر کنند، ولي جايگاه هاشمي پر نمي شود و اميدواريم تيمي تشکيل شود که ادامه دهنده راه هاشمي و تحقق اهداف اين شخصيتي انقلابي باشد.
رئيس خانه احزاب ايران با اشاره به برگزاري انتخابات امروز دفتر نمايندگي اين خانه در استان سمنان، گفت: 9 نفر در اين انتخابات به عنوان اعضاي اصلي شوراي اجرايي، سه نفر به عنوان علي البدل از هر سه جريان و يک نفر به عنوان بازرس اصلي و يک نفر هم به عنوان علي البدل انتخاب شدند. وي با اشاره به ديدارش با آيت الله سيدمحمد شاهچراغي نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه سمنان، گفت: وي قول داد که از خانه احزاب استان سمنان حمايت و اين خانه دراين استان تقويت شود.
رئيس خانه احزاب ايران يادآور شد: اکنون در سه استان زنجان و يزد و سمنان خانه احزاب راه اندازي شده است و ايجاد دفتر نمايندگي خانه احزاب در ديگر استانها ادامه دارد.
در اين نشست که محمدرضا خباز استاندار، محمدرضا قنبري معاون استانداري سمنان، مصطفي کواکبيان عضو شوراي مرکز خانه احزاب و نماينده تهران در مجلس و جمعي از فعالان سياسي و اجتماعي سه طيف اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل استان سمنان در اين نشست حضور داشتند، از منشور اخلاقي احزاب و فعالان سياسي رونمايي شد. همچنين احترام اردستاني از طيف اصلاح طلبان، محمد حسين حلاجيان از طيف مستقلين و اعتدالگرايان و زهرا صادقي از اصولگرايان در اين نشست مطالبي بيان کردند.


همه گروه هاي سياسي بايد براي پيشبرد اهداف انقلاب و نظام تلاش کنند
رئيس خانه احزاب کشورهمچنين در گفتگو با خبرنگار ما گفت : اکنون هم گروه هاي سياسي بايد با اتحاد و همدلي و انسجام بيشتر، براي برگزاري انتخابات پرشکوه در سال آينده و پيشبرد اهداف انقلاب و نظام تلاش کنند.
حشمتيان با تاکيد بر حضور حماسي مردم در انتخابات رييس جمهوري و شوراهاي اسلامي شهر و روستاها در سال 96 افزود : همايش فصلي خانه احزاب در هفتم ارديبهشت ماه 96، از جمله برنامه ها است که با محوريت انتخابات و احزاب در کشور و مشارکت حداکثري مردم و بسيج اقشار مردم براي حضور در اين رويداد بزرگ سياسي است.
وي در بخش ديگري با بيان اين که اکنون هر سه جريان سياسي کشور به صورت هماهنگ و منسجم فعاليت مي کنند، اظهارداشت : در زمان حاضر احزاب در کشور مشکل خاصي ندارد، بلکه چالش را عده اي دلواپس و افراد تند رو درست کردند. وي خاطرنشان کرد : با حمايت رهبر معظم انقلاب و فرا جناحي بودن مملکت، چالش ها به نتيجه اي نرسيد و احزاب نيز بايد با يکديگر هم‌افزايي داشته و نظرات خود را در فضايي عقلاني مطرح کنند ، به طور قطع تهديد و تهمت احزاب نسبت به يکديگر نتيجه اي جز نابودي ندارد.
حشمتيان انتقاد را لازمه‌ فعاليت احزاب دانست و گفت : تهديد و تهمت و افترا چيزي جز نابودي و پشيماني ندارد بنابراين بايد با هم افزايي در زمينه فعاليت احزاب اقدام و يکديگر را تقويت کرد.
رئيس خانه احزاب کشور درباره تخصيص يارانه احزاب در بودجه سال 96 يادآور شد : يارانه احزاب در دولت اصلاحات پرداخت و در دولت نهم و دهم قطع و در دولت يازدهم انتظار داشتيم که مجدد پرداخت شود که تاکنون انجام نشده است.
حشمتيان ارتحال آيت الله هاشمي رفسنجاني را ضايعه اي دردناک براي کشور و نظام و جبران ناپذير دانست و گفت : هيچ کس جاي خالي هاشمي را در کشور نمي گيرد زيرا ايشان بزرگترين ستون انقلاب اسلامي است و اميدواريم گروهي به صورت تيمي، دور همديگر جمع و جايگاه ايشان را پر کنند.
 


کد مطلب: 328

آدرس مطلب: https://www.hosnanews.ir/fa/doc/news/328/اعضاي-شوراي-اجرايي-دفتر-نمايندگي-خانه-احزاب-استان-سمنان-مشخص-شدند

حسنا
  https://www.hosnanews.ir