با حضور رئيس خانه احزاب، استاندار و دکتر کواکبيان؛

خانه احزاب در استان سمنان افتتاح شد

کواکبيان از اختصاص 5 ميليارد تومان براي يارانه احزاب در کميسيون تلفيق بودجه مجلس خبر داد
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۱۵
Share/Save/Bookmark
 
خانه احزاب استان سمنان با حضور رييس خانه احزاب ايران، استاندار و دبيرکل حزب مردم سالاري ايران و شماري از مسئوولان استان افتتاح شد.
به گزارش ايرنا، قدرت الله حشمتيان روز چهارشنبه در آيين افتتاح دفتر نمايندگي خانه احزاب در سمنان، افزود : دفتر نمايندگي خانه احزاب در سمنان به عنوان سومين نمايندگي خانه احزاب ايران بعد از استان هاي زنجان و يزد راه اندازي شده است.
وي اظهارداشت : فعاليت هاي خانه احزاب با آيين نامه جديد که به تائيد رئيس مجلس شوراي اسلامي و وزير کشور رسيده، مي تواند فرصتي براي ترويج و نهادينه شدن فعاليت هاي حزبي در کشور باشد.
وي، با اشاره به حضور سه جريان مستقل و اعتدالگرايان، اصولگرا و اصلاح طلب در اين خانه با هدف رشد و توسعه و پيشرفت کشور،خاطرنشان کرد: اين خانه به صورت مساوي از هر سه طيف سياسي دعوت به کار کرده تا بتواند ترکيبي ايده آل و مناسب و عادلانه براي همه فعالان سياسي داشته باشد.
حشمتيان با اشاره به برگزاري سه همايش مختلف با موضوعات اقتصاد مقاومتي، منويات رهبر معظم انقلاب و توسعه، تصريح کرد : برخي شائبه ها به وجود آمده که فعاليت احزاب فقط براي انتخابات سال آينده کشور است و در حالي که اين فعاليت ها براي اين انتخابات نيست و سه همايش هم با موضوعات متعدد برگزار کرده ايم.
رئيس خانه احزاب ايران با اشاره به اينکه دولت بايد توجه ويژه و کاملي به احزاب داشته باشد، يادآور شد : نقش احزاب را مي توان به ضربه گير نظام تشبيه کرد و از اين حيث دولت بايد همواره در کنار احزاب باشد.
رئيس خانه احزاب ايران گفت : احزاب مي توانند با ايجاد نشاط و شور، نقش بسيار مهمي در انتخابات ايجاد کنند.


کواکبيان از اختصاص 5 ميليارد تومان براي يارانه احزاب در کميسيون تلفيق بودجه مجلس خبر داد
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ابلاغ سياست هاي کلي انتخابات از سوي رهبر معظم انقلاب، گفت : لايحه جامع انتخابات بايد تبديل به قانون شود چرا که اين سياست هاي ابلاغي، داهيانه و خردمندانه است.
به گزارش ايرنا، مصطفي کواکبيان روز چهارشنبه در همايش احزاب، تشکل ها و فعالان سياسي استان سمنان که با حضور رييس خانه احزاب ايران و دبيرکل حزب مردم سالاري ايران در سالن يادگار امام برگزار شد، افزود : در اين سياست هاي ابلاغي از جمله بر برگزاري انتخابات به روش الکترونيکي،دخالت نکردن نيروهاي مسلح در انتخابات و تبيين مفهوم رجال سياسي تاکيد شده که هنوز اين لايحه تبديل به قانون نشده است.
وي در بخش ديگري با بيان اين که احزاب زماني جدي مي شوند که انتخابات حزبي در کشور برگزار شود ، اظهار داشت : سه مشکل اساسي در آسيب شناسي کارآمدي احزاب در کشور داريم که اولين آن به ساحتار عرصه سياسي و حکومت بر مي گردد يعني خلع قانوني داريم زيرا تا انتخابات حزبي برگزار نشود، احزاب نهادينه نمي شود.
دبيرکل حزب مردم سالاري ايران خاطرنشان کرد : بنابراين تا انتخابات حزبي فاصله زيادي داريم و تا زماني که اين گونه باشد، مشکلات زيادي را در کشور شاهد خواهيم بود.
کواکبيان تصريح کرد : اکنون در ساختار سياسي اين گونه است که به طور معمول هر کسي که مي خواهد راي بياورد از احزاب استفاده مي کند و تا راي آورد مي گويند ما وام دار هيچ حزبي نيستيم.
وي يادآور شد : در اين زمينه، طرحي به مجلس ارايه کرديم که به سرانجام نرسيد، اگر به نتيجه مي رسيد مردم مي توانستند هم به فرد و هم به حزب راي دهند.
وي با بيان اين که مشکل دوم به خود احزاب بر مي گردد، گفت : واقعيت اين است که بايد احزاب قوي در کشور داشته باشيم، در قانون مطبوعات داريم که اگر نشريه اي 6 ماه بيشتر فعاليت نداشته باشد طبق ماده 16 تعليق مي شود و اين بايد در خصوص احزاب اجرايي گردد چرا که اکنون وجود بيش از 250 حزب و تشکل در کشور معني ندارد و دليلي ندارد هر کسي پروانه و مجوز بگيرد.
نماينده مردم تهرhن در مجلس شوراي اسلامي بيان داشت : اکنون انحصار طلبي و تماميت خواهي در عرصه احزاب وجود دارد که بايد رفع شود، احزاب بايد هم افزايي بيشتري داشته باشند.
کواکبيان با تاکيد بر اين که حزب بايد به گونه اي باشد که دولت سايه داشته باشد، افزود : در وضعيت فعلي بايد به تربيت کادر سياسي و آموزش اعضا و وضعيت مالي احزاب توجه جدي بشود.
وي اضافه کرد : در مجلس شوراي اسلامي پيشنهاد کردم که وزارت کشور در بحث تخصيص يارانه احزاب در بودجه سال 96، اقدام کند که خوشبختانه در کميسيون تلفيق مجلس پنج ميليارد تومان اعتبار براي يارانه احزاب اختصاص پيدا کرده و قرار است به صحن علني مجلس براي تصويب ارايه شود.
دبيرکل حزب مردم سالاري ايران ، خود مردم را سومين آسيب شناسي مشکل احزاب در کشور برشمرد و گفت : با فعاليت هايي که احزاب دارند، فرهنگ سياسي مردم بايد ارتقا پيدا کند.
وي با بيان اين که امنيت اجتماعات ، وضعيت رسانه هاي مربوط به احزاب سياسي از جمله مشکلاتي است که بايد مورد توجه قرلر گيرد، يادآور شد: متاسفانه 60 درصد مشکلات اين بخش به ساختار سياسي و حکومتي بر مي گردد.



استاندار سمنان:
احزاب بايد در اداره کشور مشارکت جدي داشته باشند


استاندار سمنان با اشاره به برتري کشورمان از بعد اعتقادات ديني و مذهبي و معنوي نسبت به ساير کشورهاي جهان، گفت : در اداره کشور بايد احزاب مشارکت جدي داشته باشند.
به گزارش ايرنا، محمدرضا خباز روز چهارشنبه در همايش احزاب و فعالان سياسي استان سمنان در سالن يادگار امام افزود : احزاب را به عنوان بازو و يک خدمت به حاکمان و قدرتمندان و کساني که در صدد خدمت به مردم هستند، مي دانيم.
وي اظهار داشت : يکي از اقدامات دولت يازدهم اين بود که خانه احزاب را پس از مدت ها تعطيلي احيا و راه اندازي کرده است.
وي حزب داري در جمهوري اسلامي را با شرايط فعلي و نوع نگاه حاکم در جامعه، کاري سخت دانست و خاطرنشان کرد : بايد محلي در کشور وجود داشته باشد که احزاب و فعالان سياسي و اجتماعي بتوانند از اين طريق نظرات سياسي خود را به گوش دولتمردان برسانند.
استاندار سمنان با اشاره به برگزاري انتخابات در کشور يادآور شد : بايد مسير انتخاباتي در آينده از مسير احزاب باشد و به جايي برسيم که احزاب دولت را تعيين کنند.
خباز تصريح کرد : متاسفانه در کشور کساني هستند که حزب را موي دماغ خود مي دانند و نمي گذارند احزاب رشد و توسعه يابد.
وي ادامه داد : سوابق نامناسب برخي از احزاب در قبل از انقلاب باعث شده است که احزاب در کشور نتوانسته تاکنون نهادينه شود و جامعه، چندان رغبتي به حزب ندارد.
وي تاکيد کرد : بايد به گونه اي تلاش کنيم که با از بين بردن اين تفکر منفي نسبت به احزاب، شرايطي فراهم شود که احزاب و فعالان بتوانند نظرات سياسي، اجتماعي و فرهنگي خود را به گوش حاکمان برسانند.
250 حزب و تشکل سياسي در کشور فعاليت دارد.
کد مطلب: 326