دبير کل حزب مردم‌سالاري در پيش کنگره چهاردهم اين حزب تاکيد کرد:

حزب مردم‌سالاري؛ پرچمدار مبارزه با فساد در مجلس دهم

تعجب مي‌کنم چرا مجلس‌، لايحه شفافيت هزينه‌هاي انتخاباتي را در دستور کار قرار نمي‌دهد!
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۲:۱۹
Share/Save/Bookmark
 
در همايشي که روز گذشته در مجتمع پذيرايي حيدربابا با عنوان «همايش سراسري انتخاباتي حزب مردم‌سالاري و پنجاه و نهمين نشست فصلي حزب» با حضور 200 تن از اعضاي حزب اعم از شوراي مرکزي و اعضاي دفاتر استاني اين حزب برگزار شد، نامزدهاي طلايي حزب مردم‌سالاري که 60 نفر هستند،معرفي شدند.
گفتني است در اين همايش مصطفي کواکبيان دبير کل حزب مردم‌سالاري و آقايان دکتر رضا جلالي، انوشيروان محسني بندپي، آرش حبيبي و ايرج رضايي از اعضاي شوراي مرکزي و آقايان جواد گياه‌شناس، حسين عسگري، علي ميرباقري و اميرطاهرخاني، محمدي و رضا شمسي‌پور سخنراني کردند. همچنين دکتر کواکبيان در صحبت‌هاي خود از برگزاري چهاردهمين کنگره سراسري حزب مردم‌سالاري با حضور 1200 نفر از اعضاي اين حزب و همچنين مهمانان برجسته از سراسر کشور در هشتم بهمن خبر داد.

در ابتداي اين برنامه مهندس آرش حبيبي در ايرادات خود با توجه به فساد اقتصادي در کشور و نقش تاثير‌گذار مجلس در سلامت اقتصادي گفت: فضاي نااميد‌کننده‌اي‌ در بين جوانان جامعه به وجود آمده تا جايي که تغيير و تحول در نظام اقتصادي به دليل آلودگي در سيستم اقتصادي به عنوان لکه ننگ در نظام است و حاکميت بايد اين موضوع جدي و مهم را در دستور کار قرار دهد.

اين عضو شوراي مرکزي حزب مردم‌سالاري در ادامه افزود: امروز زمان آن فرارسيده تا مجلس پاک با سلامت اقتصادي بتواند شروع به کار کند، به وجود آمدن مجلس پاک نيازمند فرآيند انتخاباتي سالم و صحيح است؛ البته نقش شوراي نگهبان در رقم خوردن انتخابات سالم بسيار اساسي است از اين رو تصميم شوراي نگهبان بسيار تاثير‌گذار و تاريخي خواهد بود.

حبيبي با اشاره به ضعف در نظام انتخاباتي تصريح کرد: فارغ از هر حزب و گروهي بايد قانون انتخابات اصلاح شود از اين رو حزب مردم‌سالاري هدفش ورود با پرچم مبارزه با فساد است؛به اعتقاد من پاشنه آشيل نظام جمهوري اسلامي‌ايران فساد اقتصادي است که متاسفانه در نظام رخنه کرده است.

وي در ادامه تاکيد کرد: افرادي که وارد فرآيند انتخابات مي‌شوند بايد پاک باشند و قبل از اينکه از نفوذ غرب، تحريم، فشار و تهديد خارجي نگران باشيم بايد از فساد‌هاي اقتصادي در داخل بترسيم؛ مردم ايران هميشه در مقابل تهديد‌ها و فشار‌هاي خارجي رنج را تحمل مي‌کنند اما همين مردم تحمل فساد اقتصادي در داخل و تبعيض و بي‌عدالتي را ندارند.

اين عضو شوراي مرکزي حزب مردم‌سالاري در پايان سخنراني خود با اشاره به حضور مردم در انتخابات پيش رو گفت: بايد از فضاي به وجود آمده در جهت تريبون قرار دادن مطالبات مردم استفاده کرد لذا ضعف حاکميت ما اين است که احزاب در جايکاه اصلي خود قرار ندارند بنابراين قرار گرفتن احزاب در جايگاه صحيح موجب مي‌شود مردم مطالبات خود را از حزب بخواهند و در آخر حزب اين مطالبات را از حاکميت طلب کند.

غفلت نسبت به مسائل اجتماعي در گذشته

در ادامه اين نشست انوشيروان محسني بندپي رئيس سازمان بهزيستي کل کشور و معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با تاکيد بر اهميت مشارکت مردم در انتخابات و حضور آن‌ها در پاي صندوق‌هاي راي گفت: حزب مردم‌سالاري هيچگاه با صندوق‌هاي راي قهر نکرده است.

بندپي با تاکيد بر اهميت برگزاري انتخابات‌هاي مجلس شوراي اسلامي‌و مجلس خبرگان رهبري در مقطع کنوني اظهار کرد: وضعيت کشورهاي منطقه، نياز کشور به رونق اقتصادي با وجود کنترل تورم و همچنين عدم همکاري و تعامل مجلس با دولت در کارهاي اساسي از جمله مواردي است که انتخابات پيش رو را نسبت به انتخابات‌هاي گذشته متمايز کرده است.

رئيس سازمان بهزيستي خاطرنشان کرد: مردم و نخبگان سياسي با درک عميق خود نسبت به اين مسائل و مشکلات در نخستين مرحله انتخابات که ثبت‌نام بود، با استقبال بي نظير خود نشان دادند که درک عميقي نسبت به شرايط کنوني کشور دارند و براي برطرف کردن مشکلات به صحنه آمده‌اند.

محسني بندپي با اشاره به اينکه مردم در سال 92 به بي‌تدبيري،‌ بي‌نظمي‌ها و بي‌برنامگي‌ها راي ندادند، گفت: مشاهده مي‌کنيد که دولت پس از راي مردم چه موفقيت‌هايي کسب کرده است. در موضوع سياست خارجي مي‌بينيم که ديپلماسي موفق شرايطي را فراهم کرد که توانستيم موضوع پرونده هسته‌اي خود را با اثبات حقوق حقه مردم به تاييد برسانيم. همچنين در داخل نيز مشاهده کرديم که طي دو سال اخير دانشگاه‌ها با چه شور و نشاطي مواجه بودند.

اين فعال سياسي اصلاح‌طلب افزود: در16 آذر سال‌هاي 94 و 93 شاهد جنبش‌ها و حرکت‌هاي دانشجويي بوديم که از سوي همه تشکل‌هاي دانشجويي انجام شد.

رئيس سازمان بهزيستي همچنين خاطرنشان کرد: در مسائل اجتماعي که در گذشته با غفلت تاريخي و علمي‌مواجه بوديم و شاهد افزايش آمار طلاق، اختلافات روحي و رواني و اعتياد در جامعه بوديم،‌ در دولت يازدهم شاهد عزمي‌ جدي در اين زمينه هستيم و مي‌بينيم که براي نخستين بار در اين دولت در برنامه ششم توسعه نسبت به آسيب‌هاي اجتماعي اقدامات همه‌جانبه‌اي پيش‌بيني شده است.

اين عضو شوراي مرکزي حزب مردم‌سالاري در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به اهميت مشارکت در انتخابات اشاره و با تاکيد بر اينکه حزب مردم‌سالاري هيچگاه با صندوق‌هاي راي قهر نکرده است، اظهار کرد: بايد شرايطي را فراهم کنيم که در انتخابات پيش رو شاهد حضور حداکثري مردم و مشارکت آن‌ها باشيم چرا که در دنياي سياست هيچ چيز زيباتر از آن نيست که در انتخابات‌ها صفوف طولاني شکل بگيرد.

محسني بندپي در پايان با بيان اينکه هر زمان که مردم بيشتري در انتخابات شرکت کنند منتخبين به مطالبات آن‌ها توجه بيشتري نشان مي‌دهند، خاطر نشان کرد: انشاء‌الله در هفتم اسفندماه شاهد حضور پررنگ مردم باشيم و مشاهده کنيم که نمايندگاني روانه مجالس خبرگان و شوراي اسلامي‌شوند که بتوانند پاسدار و نگهبان واقعي حقوق مردم باشند.

بيش از داعش برون ، بايد نگران داعش درون بود

رضا جلالي عضو ديگر شوراي مرکزي حزب مردم‌سالاري در ادامه اين نشست با تهديد خواندن دو داعش بيروني و دروني براي کشور گفت: مدت مديدي از دوران جنگ تحميلي تا‌کنون در مرز‌هاي ايران و جهان اسلام تروريست بشريت را تهديد مي‌کند و در بيروت و پاريس موجبات غم و غصه جهان را فراهم آورند. در آستانه انتخابات مجلس دهم در شرايطي قرار گرفتيم که بسياري از تصميم‌گيرندگان و تصميم‌سازان کشور نسبت به تهديد همه‌جانبه داعش هنوز که هنوزه واکنش نشان نداده‌اند و ما سربازان گمنام به جامانده هنوز در معرض تهديد اين خولي‌هاي داعش قرار داريم که بدون حضور سربازان غيور اين مرزوبوم دفاع از تماميت ارضي و حفظ جان و مال و دفاع از ناموس هموطنان عزيزمان غير ممکن بود.

جلالي با اشاره به تعبير دکتر محسني در خصوص حزب مردم‌سالاري گفت: حزب مردم‌سالاري هيچگاه با صندوق‌هاي راي که بزرگترين قدرت و پتانسيل باقيمانده در اراده ملت ايران است، قهر نمي‌کند ولي در مقابل اين قهر نکردن، مسئولين کشور موظف اند تا نسبت به مشروعيت و مقبوليت اقدامات لازم و شايسته را انجام دهند.

وي در پايان گفت: به اعتقاد من بيش از داعش برون بايد نگران داعش درون بود؛ داعش درون دشمني خزنده به نام بيکاري است از اين رو وظيفه خود مي‌دانم دانشجوياني تربيت کنم که براي تضمين و بقاي کشور تلاش و کوشش کنند؛ بيکاري از زبان آمار‌دهندگان کشور 11 ميليون است و نه تنها در شهر‌هاي بزرگ بلکه در روستا‌ها هم بيداد مي‌کند.بطوريکه اين کوخ نشينان از دست کاخ نشينان به ستوه آمده‌اند.

همچنين جواد گياه‌شناس دبير حزب مردم‌سالاري در استان همدان با اشاره به درد‌هاي بزرگ جامعه گفت: بايد بتوانيم زمينه‌هايي را ايجاد کنيم تا در اين مقطع حساس تحولات عظيم ايجاد شود. و در روزگاري که دو گفتمان جمهوري اسلامي ‌در خبرگان در برابر هم صف‌آرايي کرده که مي‌تواند سرنوشت کشور را عوض کند لذا اميد مي‌رود کساني که در منشا صلاحيت‌ها و رسيدگي به صلاحيت‌ها قرار گرفته اند به آرمان‌هاي حضرت امام توجه کنند.

گياه‌شناس در پايان خاطر نشان کرد: انتظار من اين است در مجلس آينده به گفتمان حزبي و جوان گرايي توجه شود و زمينه براي گردش نخبگان فراهم شود و انتخابات هفتم اسفند يک طريق ديگر براي حاکميت حق مردم باشد.

در ادامه اين نشست حسين عسگري نماينده دور پنجم مجلس شوراي اسلامي ‌با اشاره به خسران‌هايي که در دولت‌هاي نهم و دهم به مردم به ويژه مستضعفين تحميل شد خاطر‌نشان کرد: زمستان سخت سياسي پشت سر گذاشته شده مخصوصا با نام دولت عدالت محور بيشترين خسارت را به مستضعفين تحميل کردند و انتخابات پيش رو بايد بهار سياست کشورمان را بعد از هشت سال زمستان سياسي تکميل کند.

وي همچنين تاکيد کرد از صندوق‌هاي راي نه مي‌شود و نه بايد قهر کرد بايد اصلاحات و تغيير و دگرگوني‌هايي را که در نظام دنبال مي‌کنيم از کانال صندوق‌هاي راي دنبال کنيم. انتخابات بهار فعاليت سياسي است و متاسفانه در 4 دهه گذشته رفتار‌هاي ما از اصول آکادميک و علمي ‌و با دوام بر خوردار نبوده تا جايي که بعد از مجلس ششم برخورد‌هاي انقباضي نظام شديد مي‌شود و مهندسي انتخابات جدي مي‌شود تا جايي که سه دوره بعد انتخابات به گونه‌اي رقم مي‌خورد که مجالس با اکثريت خاص شروع به کار مي‌کنند اين حرکات سينوسي نشان از نا‌متعادل بودن و بيماري در پيکره سياسي کشور است.

عسگري در پايان گفت‌: نگاه‌هاي نقادانه بايد به صورتي باشد که يک سر آن نقد دولت و حاکميت باشد و سر ديگر آن به سمت ملت و به سمت خودمان باشد.

راه رسيدن به دموکراسي صندوق‌هاي راي است

در ادامه اين برنامه امير طاهرخاني، نماينده دور هشتم مجلس اظهار کرد: کشور با مشکلات عديده‌اي در زمينه‌هاي مختلف سياسي‌، اقتصادي‌، فرهنگي و اجتماعي رو به رو است دولت اعتدال به نوعي وارث اين نابساماني‌ها و ناکامي‌هاي وارد شده به کشور است و از طرفي مردم به شدت از اين کشمکش‌هاي بين قواي کشور و کشمکش‌هاي سياسي خسته‌اند و به فضاي جديد و الگوي جديد نيازمند هستند و به شدت راه حل براي برون‌رفت از اين وضعيت و مشکلات احساس مي‌شود تا افق را روشن کرد.

وي اظهار کرد بايد تحول جدي در قوه مقننه کشور صورت گيرد و بهترين فرصت است تا هماهنگي بين دولت اعتدال و مجلس آينده ايجاد شود تا براي پيشرفت کشور برنامه ريزي صورت گيرد.

طاهر‌خاني در پايان گفت: راه رسيدن به دموکراسي و مردم‌سالاري حضور در پاي صندوق‌هاي راي است و ما به عنوان اعضاي فعال جامعه موظف هستيم راهي در جهت وحدت نيروهاي سياسي اصلاح‌طلب باز کنيم تا از وضعيت موجود رهايي يابيم.

در ادامه محمدي عضو انجمن آسيب‌هاي اجتماعي ايران با اشاره به شعار حزب و اهميت توجه مجلس به فساد بويژه فساد اقتصادي گفت: به جهت به روز نشدن و متحول نشدن نظام اقتصادي نمي‌توان انتظار داشت خروجي اين نظام فاسد اقتصادي چيزي جز فاصله طبقاتي و فقر و فحشا و مشکلات اجتماعي باشد و خروجي ديگر نخواهيم داشت.

در ادامه ايرج رضايي عضو شوراي مرکزي حزب مردم‌سالاري با اشاره به استفاده از سرمايه‌هاي انساني کشور همچون دانشجويان گفت: بايد از جوانان و اساتيد دانشگاه و حقوقدانان برجسته در مجلس آينده استفاده شود تا ديگر شاهد ترک جوانان و سرمايه‌هاي دانش آموخته کشور نباشيم.




سوءمديريت و نگراني پيامبر اکرم از آن


علي ميرباقري در ادامه اين نشست در سخنان کوتاهي با اشاره به مشکلات مطرح شده اظهار کرد:عنصر مفقوده حل مشکلات اقتصادي کشور در حديثي از پيامبر اکرم (ص) وجود دارد.

ميرباقري در تفسير حديث پيامبر درباره نگراني از امت گفت:پيامبر عظيم‌الشان اسلام نگران فقر مردم نبودند و زيرا معتقد بودند مکتب و آيين اسلام آنقدر غني و خلاق و سازنده است که هيچ نگراني از فقر نيست ولي نگراني پيامبر اسلام از سوء‌مديريت و سوء‌تدبير است.

ميرباقري با تاکيد بر اين موضوع که متاسفانه از اين حديث پيامبر غفلت شده است گفت: از آنجايي که موتور محرکه حل نابساماني‌هاي مديريتي مجلس است بايد توجه بيشتري به آن شود که متاسفانه غفلت شده است.

در ادامه دبير همايش سراسري حزب مردم‌سالاري گفت: حق الناس بودن راي مردم بايد در تمام مراحل انتخابات رعايت شود و مجريان، ناظران، انتخاب شوندگان، انتخاب کنندگان حتي نخبگان و خواصي که مردم را به شرکت در انتخابات ترغيب مي‌کنند بايد به آن ملزم باشند.

رضا شمسي پور با اشاره به انتخابات هفتم اسفند امسال افزود: يکي از مهمترين توفيقات نظام جمهوري اسلامي ‌ايران برگزاري انتخابات در همه دوره‌ها در چهار دهه گذشته بوده و در تمام جوامع پيشرفته پارلمانتاريسم و رجوع به صندوق آرا و پذيرش نقش و جايگاه راي و نظر مردم در تعيين سرنوشت خويش از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

وي اضافه کرد: بايد تمام دست‌اندرکاران امر انتخابات، احزاب‌، تشکل‌ها و نخبگان جامعه شرايطي را فراهم کنند تا مردم دست به انتخابي درست زده و با راي آگاهانه خود، نمايندگاني متعهد، متخصص و پاکدست را راهي خانه ملت کنند تا مجلسي شکل گيرد که حقيقتا عصاره فضايل ملت باشد.

وي در ادامه به کلام رهبر معظم انقلاب در ارتباط با حق‌الناس بودن راي مردم اشاره کرد و گفت: اين فرمايش ايشان رسالت مجريان و ناظران انتخابات را بسيار سنگين کرده و وظيفه مهم و عظيمي ‌را بر دوش اين نهادها و مراجع قانوني قرار مي‌دهد.

دبير همايش سراسري حزب مردم‌سالاري افزود: مسووليت در نظام اسلامي ‌آنقدر سنگين، خطير و مهم است که هر فردي به راحتي حاضر به پذيرش آن نيست مگر اينکه تمام جوانب بويژه زير و بم مسائل شرعي و حقوقي مديريت را بداند و با اراده و ايمان و اقتدار کامل اصول را رعايت کند.

وي اضافه کرد: اگر رسالت نمايندگي و رقابت‌هاي انتخاباتي حقيقتا براي رفع عطش شيفتگي خدمت به مردمان شايسته اين سرزمين باشد فرد فرد اشخاصي که پاي در عرصه رقابت پيش روي گذاشته‌اند مسووليت مقدس و البته خطيري را براي خود در نظر گرفته‌اند.

شمسي‌پور ادامه داد: خدمت به مردم البته در عمل و نه در شعار در قالب تبليغات انتخاباتي و گام نهادن در جهت رفع معضلات سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي جامعه از مهمترين نکات برجسته، حرکت در مسير شيفتگي خدمت به آحاد مردم است اما چنانچه در عمل، تشنگي قدرت و هوا و هوس در کار انتخاب‌کنندگان و انتخاب‌شوندگان و دست‌اندرکاران انتخابات باشد در انتخاب مسير دچار اشتباه فاحشي شده‌ايم.

وي تاکيد کرد: بر همه ما لازم است که با تلاشي وافر در مسيري گام نهيم که به انتخاب نمايندگاني شايسته و شيفته خدمت، نمايندگاني مراعات کننده حق الناس منتهي شود تا مجلسي از آن شکل بگيرد که حقيقتا عصاره فضايل ملت باشد.

اصلاحات را در چارچوب نظام قبول داريم

وقتي که به ساعات پاياني اين نشست نزديک مي‌شديم مصطفي کواکبيان دبير کل حزب مردم‌سالاري بعنوان آخرين سخنران اعلام کرد: از تمام کانديد‌اهايي که از حزب مردم‌سالاري از حوزه‌هاي انتخاباتي تهران و شهرستان‌ها ثبت‌نام کرده‌اند،تمام قد حمايت مي‌کند و اين کانديداها نامزدهاي طلايي حزب مردم‌سالاري در انتخابات مجلس دهم خواهند بود. عضو هيئت رئيسه شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان با بيان اينکه نامزدهاي طلايي ممکن است نامزدهاي نهايي نباشند، خاطرنشان کرد: از آنجايي که حزب مردم‌سالاري عضو شوراي عالي سياستگذاري انتخاباتي اصلاح‌طلبان است و براي ما مهم آن است که در مجلس حداکثر کرسي‌ها را اصلاح‌طلبان کسب کنند،‌ در نهايت از نظر مجموعه اصلاح‌طلبان تبعيت خواهيم کرد.

دکترکواکبيان تصريح کرد: سياست حزب مردم‌سالاري به صورتي است که کانديداها در انتخابات مجلس شوراي اسلامي را به سه دسته نامزدهاي طلايي، نقره‌اي و برنزي تقسيم‌بندي کرده‌ايم، به طوري که نامزدهاي طلايي از حزب مردم‌سالاري بوده و نامزدهاي نقره‌اي از ديگر احزاب اصلاح‌طلب است ونهايتا نامزدهاي برنزي جزو اصلاح‌طلبان نيستند اما اصولگرا‌ي خوش‌خيم هستند و ما مي‌‌توانيم با آنها کار کنيم.

اين استاد علوم سياسي ادامه داد: در دفتر سياسي حزب در دسته بندي‌هاي خود تعيين کرده‌ايم که نامزدهايي که اصلاح‌طلب هستند و از فيلتر شوراي نگهبان عبور مي‌کنند و داراي راي حداقلي 10 الي 20 درصد هستند و همچنين عضو حزب مردم‌سالاري هستند، نامزدهاي طلايي حزب مردم‌سالاري محسوب مي‌شوند و ما تمام قد از اين نامزدها حمايت مي‌کنيم.

نماينده مجلس هشتم در ادامه گفت: تمام افرادي که ثبت‌نام کرده‌اند در نهايت بايد از فيلتر شوراي نگهبان عبور کنند اما پس از اعلام تاييد صلاحيت‌ها بحث‌هاي جدي تر بين حزب مردم‌سالاري و ديگر احزاب اصلاح‌طلب بررسي خواهد شد که در تعامل ما با مجموعه اصلاح‌طلبان ممکن است برخي افراد نامزد نهايي حزب مردم‌سالاري نباشند.

کواکبيان با تاکيد بر اينکه حزب مردم‌سالاري در شوراي عالي انتخاباتي سياستگذاري اصلاح‌طلبان هيچگاه به دنبال سهم‌خواهي نيست و ملاک اين حزب تنها به فرستادن نماينده به مجلس ختم نمي‌شود، تاکيد کرد:حزب ما بر شايسته‌سالاري تاکيد دارد، گرچه براي اصولگرايان آرزوي ائتلاف داريم و خوشحال مي‌شويم که آن‌ها موفق بشوند و ائتلاف کنند و ما با رقيبي قوي رقابت کنيم اما چه کنيم که آن‌ها به نتيجه نخواهند رسيد! من نيز به آقاي لاريجاني نيز گفته‌ام که براي مجلس دهم 90 نفر اصولگرا در نظر بگيرند چرا که 200 نفر ديگر همه اصلاح‌طلب خواهند بود.

اين فعال سياسي اصلاح‌طلب با تاکيد بر اينکه حزب مردم‌سالاري نمي‌خواهد آدم‌هاي افراطي مجددا وارد مجلس شوند و وقت ملک و مملکت را با حضور نابجا خود هدر دهند، گفت: اگر در حوزه انتخابيه‌اي کانديداي اصلاح‌طلب نباشد بي‌شک براي اينکه افراطيون وارد مجلس نشوند، از معتدل‌ها و اصولگرايان خوش‌خيم حمايت خواهيم کرد.

کواکبيان در ادامه خاطر‌نشان کرد: ما در مجلس نهم تنها حزب اصلاح‌طلبي بوديم که ليست سراسري داديم که ليست ما 100نفر بود که اين ليست شامل اصلاح‌طلبان( به آن مفهومي‌که به آن اعتقاد داريم) و اصولگرايان معتدل بودند.

اين نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي ‌با اشاره به محاسبه‌اي که در مجلس هشتم انجام داده بود گفت: در آن زمان هر دقيقه مجلس 35 ميليون تومان هزينه داشت لذا نبايد در مجلس آينده آن 81 نفري که نامه‌اي امضا کردند و در آن از ظريف خواستند ميز مذاکره را ترک کند و به ايران برگردد، مجددا وارد مجلس شوند چرا که اين‌ها توجهي به منافع ملي نداشتند و در زماني که مقام معظم رهبري در راس تمام مذاکرات بودند چنين حرف‌هايي را بر زبان جاري کرده‌اند.

دبير کل حزب مردم‌سالاري در ادامه به شعار پيش کنگره « مقابله با فساد، لازمه اقتصاد ملي» اشاره کرد و گفت:‌ حزب مردم‌سالاري مي‌خواهد که در مجلس دهم پرچم دار مقابله با فساد باشد و معتقديم بايد چه قبل از انتخابات و چه در روز انتخابات و بعد از آن نمايندگاني شجاع،‌ مقتدر و پاکدامن وارد مجلس شوند.

دبير کل حزب مردم‌سالاري با بيان اينکه واقعا نگران ورود پول‌هاي کثيف به انتخابات هستيم،‌ گفت: خدا نکند که پول‌هاي بابک زنجاني در انتخابات پيش رو پيدا و توزيع شوند و تعجب من از اين است دولت لايحه شفافيت را به مجلس داد اما اينکه چرا مجلس به آن رسيدگي نمي‌کند شايد دليلش اين است که احتمالا قرار است بعد از 7 اسفند پيگيري شود!

اين فعال سياسي اصلاح‌طلب با تاکيد بر اينکه واقعا نگران پول‌هاي کثيف در جامعه هستيم به درخواست بابک زنجاني در مورد تمديد زمان بازگرداندن بيت‌المال اشاره و اظهار کرد: اخيرا بابک زنجاني مجددا مهلت خواسته تا هفت هزار ميليارد توماني که معلوم نيست کجاست را پس بدهد.

دبير کل حزب مردم‌سالاري ادامه داد: خدا نکند اين پول‌ها(پول‌هاي سرگردان بابک زنجاني) در انتخابات پيش رو پيدا و توزيع شود.

اين نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي‌ در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با انتقاد از عدم توجه مجلس به لايحه شفافيت تبليغات انتخابات اظهار کرد: تعجب مي‌کنم چرا که زماني که دولت لايحه شفافيت هزينه‌هاي انتخاباتي را به مجلس ارائه کرد مجلس به آن رسيدگي نکرد. اين در حالي است که هر چه زودتر بايد اين لايحه در دستور کار مجلس قرار بگيرد.

دبير کل حزب مردم‌سالاري همچنين به انتشار آماري در مورد شاخص درک فساد ( CPI )در دنيا اشاره کرد و با بيان اينکه ايران در اين آمار در رتبه 131 قرار دارد،‌ اظهار کرد: جايگاه ايران در شرايطي در رتبه 131 قرار گرفته که اسرائيل غاصب مقام 30 و عربستان سعودي که در آن فسادهاي بسياري رخ مي‌دهد در رتبه 79 قرار دارد.

وي با تاکيد بر اينکه قبول ندارم که دولت در زمينه مبارزه با فساد نقش اول را دارد، گفت: نقش اول در زمينه مبارزه با فساد بر عهده مجلس است و اين مجلس است که بايد ريل‌گذاري کند و مو را از ماست جدا کند. مجلس در شرايطي مي‌تواند اين وظيفه خود را انجام دهد که اعضاي آن پاک‌دست باشند.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري با بيان اينکه در مجلس هشتم سه بار ميان نمايندگان مجلس پول توزيع کردند، خاطرنشان کرد: در موضوع ماجراي مرحوم کردان در مجلس شوراي اسلامي ‌به برخي چک دادند و گفتند راي اعتماد يادتان نرود پس از آن نيز سعيد مرتضوي به برخي نمايندگان کارت هديه داد. شرايط اين اتفاقات به گونه‌اي بود که حتي برخي از اصولگرايان نيز نسبت به پرداخت اين پول‌ها اعتراض مي‌کردند.بار سوم نيز يک ميليارد و دويست ميليون تومان توسط آقاي رحيمي ‌در مجلس پخش شد. کواکبيان با اشاره به حضور خود در مورد پرونده تحقيق و تفحص از معاونت اول رياست جمهوري اظهار کرد: در آن زمان ما اقدام به تحقيق و تفحص کرديم تا نشان دهيم دولتي که مي‌گويد پاکدست‌ترين دولت تاريخ است چقدر پاک‌دست است!

دبير کل حزب مردم‌سالاري با تأکيد بر اينکه ما ولايت فقيه و رهبري مقام معظم رهبري را قبول داريم گفت: ما اصلاحات را در چارچوب نظام قبول داريم و من افتخار مي‌کنم که در همه نطق‌هايي که در مجلس هشتم داشتم، همواره از اصلاحات حمايت کردم، بنابراين مجلس دهم را بايد متحول کرد؛ چراکه مجلس بايد ادب و اخلاق داشته باشد‌.

کواکبيان با بيان اينکه امروز نيز ممکن است مانند سال 88 برخي از کانديداها براي روز انتخابات براي برخي افراد نقشه‌هايي داشته باشند گفت: امسال مشاهده کرديم که تلويزيون در ويژه‌برنامه 9 دي اندکي نيز به مسأله پرداخت سهام عدالت و مناظره‌ها و جشن پيروزي پس از انتخابات پرداخت.

کواکبيان اظهار کرد: بايد از تلويزيون تشکر کنيم که يک ذره هم احمدي‌نژاد را مقصر مي‌داند اين در حالي است که ما همان زمان نيز مي‌گفتيم دو شب مانده به انتخابات جلوي بانک‌ها صف کشيده بودند و عده‌اي در حال توزيع سهام عدالت ميان مردم بودند.
کد مطلب: 125